Releasenotes - Juli 2021

Gewijzigd op: Vr, 1 Okt, 2021 om 3:06 PM

In de releasenotes vind je een overzicht van de nieuwe functionaliteiten voor de Backoffice Applicatie, die zijn gereleaset in de maand juli. Klik op de knop "Download" om dit overzicht als pdf-bestand te downloaden.

Contractnummer wijzigen bij heronderzoek cases
FunctionaliteitIV5 - Contractnummer wijzigen bij heronderzoek cases
In licentie:Premium
Doorontwikkeling:Contractnummer wijzigen voor heronderzoekcases

Beschrijving

U kunt nu met één klik op de knop het contractnummer van een case wijzigen voor zowel de aanvrager als de partner. Dit geldt alleen voor heronderzoeken.

Exportfunctionaliteit totale bestand
FunctionaliteitBA8 - Exportfunctionaliteit totale bestand
In licentie:Extra Premium
Doorontwikkeling:Wijziging in de opmaak van het exportbestand

Beschrijving

U kunt nu met één klik op de knop een bestand exporteren uit de Backoffice Applicatie. Deze is direct juist opgemaakt in kolommen. Er hoeft nu geen bewerking meer plaats te vinden om de informatie zichtbaar te maken in kolommen.

Opvragen/inzien inkomens- en vermogensgegevens t.b.v. heronderzoeken
FunctionaliteitIV10 - Opvragen/inzien inkomens- en vermogensgegevens t.b.v. heronderzoeken
In licentie:Premium
Doorontwikkeling:Starten heronderzoeksproces vereenvoudigd

Beschrijving

U hoeft tijdens het opstarten van het hertoetsingsproces niet meer te wachten tot alle uitnodigingen zijn verzonden en aangemaakt in pdf-vorm. Als het volledige proces is afgerond, ontvangt u een email met een link waarmee u deze bestanden kunt inzien en downloaden.

DigiD-verificatie d.m.v. Ockto-app
FunctionaliteitIV8 - DigiD-verificatie d.m.v. Ockto-app
In licentie:Premium
Doorontwikkeling:Optimalisatie Gezondverzekerd.nl en Ockto

Beschrijving

Veel gemeenten plaatsten in hun uitnodigingsbrief template een bijlage met uitleg over Ockto, door extra pagina's toe te voegen. Deze bijlage kon echter niet makkelijk aan de mail worden toegevoegd. We bieden daarom de mogelijkheid om een bijlagetemplate in te richten die u met de email verzendt. Dit template is niet verplicht en wordt dan ook alleen verstuurd als deze is ingericht.

DigiD-verificatie d.m.v. Ockto-app
FunctionaliteitIV8 - DigiD-verificatie d.m.v. Ockto-app
In licentie:Premium
Doorontwikkeling:Optimalisatie Gezondverzekerd.nl en Ockto

Beschrijving

We hebben het vorige filmpje over Ockto vervangen door een nieuw filmpje met heldere uitleg over de werking van de Ockto-app.